Even voorstellen ...

Op deze pagina stellen alle medewerkers van basisschool de Vrijhoeve zich aan u voor. 

 

Directeur: Willem-Jan van Hest

WhatsApp Image 2022 11 16 at 3.39.36 PM

Sinds dit schooljaar ben ik als interim directeur aan BS De Vrijhoeve verbonden. 
Samen met het team werk ik aan: De basis op orde, samen op weg naar goed onderwijs!

Als interim directeur wil ik graag met ouders goed in contact zijn. Heeft u vragen, loopt u met zorgen en heeft u iets te melden over uw kind. De leerkracht is uw eerste aanspreekpunt, echter soms kan het ook goed om een gesprek met de directeur aan te gaan. Via de mail ben ik altijd bereikbaar om een afspraak te maken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Samenwerkingspartners - KunstkwartierIntern Begeleider: Maud Veraa

thumbnail Pasfoto Maud Veraa

Ik ben Maud Veraa en dit schooljaar start ik voor het eerste jaar op Bs de Vrijhoeve. Op de school zal ik twee dagen werken als intern begeleider. Ik zal voornamelijk op maandag en donderdag aanwezig zijn. Naast mijn werkzaamheden op Bs de Vrijhoeve zal ik ook drie dagen werken op Bs Pieter Wijten in Waalwijk waar ik ook intern begeleider ben. 
 
Ik heb de afgelopen 4 jaar gewerkt op Bs Pieter Wijten als leerkracht en 1 jaar als intern begeleider.  Ik heb onwijs veel zin in deze nieuwe uitdaging op Bs de Vrijhoeve. Ik hoop u alle snel te mogen ontmoeten. Mocht u voor mij een vraag hebben zou u altijd naar de school kunnen bellen of mij mailen. Mijn mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 
  
Met vriendelijke groet, 
Maud Veraa
Samenwerkingspartners - KunstkwartierConciërge: Jan de Kruif

DSC02049 3

Ik ben Jan. Een aantal uur per week ben ik conciërge op basisschool de Vrijhoeve. Ik woon in Diesen met m’n vrouw en twee teckels Dirk en Dorientje. Mijn hobby is paardrijden (aangespannen), dit doen we met de hele familie. Hiermee doen we ook mee aan Crosswedstrijden. Ook lees en knutsel ik graag.

Ik ben de trotse opa van mijn eerste kleinkind Evi en de tweede is op komst.

Samenwerkingspartners - KunstkwartierAdministratief medewerker: Eefje Smits

eefje

Hallo allemaal,
Ik ben Eefje Smits en per 1 maart als Administratief medewerker binnen Leerrijk! begonnen.
Op maandag en dinsdag ben ik te vinden op BS Baardwijk en op donderdag- en vrijdagochtend op BS De Vrijhoeve.
Voorheen heb ik o.a. 16 jaar met veel plezier binnen een grote zorgorganisatie gewerkt, waar ik ook verschillende ondersteunende functies heb gehad. Die dynamische omgeving en het directe contact met mensen, past goed bij mij en is iets wat me ook hier weer erg aanspreekt. 
Samen met mijn vriend Carlo en zoontje Dax woon ik in Waalwijk. In mijn vrije tijd ben ik veel buiten; ik wandel en kampeer graag. Daarnaast vind ik klussen erg leuk. Die hobby's combineer ik dan weer in het bouwen & opknappen van campers en caravans.
 
Mocht u vragen hebben, spreek me gerust aan of stuur een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ik hoop iedereen snel te ontmoeten!Samenwerkingspartners - KunstkwartierGroep 1/2 leerkracht: Daniël den Boer

 Danil

Hallo,

Mijn naam is meneer Daniël.

Samen met juf Francine ben ik verantwoordelijk voor groep 1-2.

Ik vind het belangrijk dat kinderen met plezier naar school gaan en ik lever graag een bijdrage aan een succesvolle start van hun onderwijsloopbaan.

In mijn vrije tijd zwem en lees ik graag. Ik ga regelmatig naar een theatervoorstelling en volg de ontwikkelingen op het gebied van onderwijs, mindfulness, minimalisme en tiny houses.

Samenwerkingspartners - KunstkwartierGroep 1/2: Francine Rinzema - Van Nus

 Samenwerkingspartners - KunstkwartierGroep 3/4: Christy Westerlaken

 Christy

Hoi, 

Ik ben Christy Westerlaken en werk sinds 4 jaar met veel plezier op Basisschool De Vrijhoeve! Na wat jaren in groep 5/6 mag ik dit schooljaar werken met de kinderen in groep 3/4. Het leren lezen staat in deze groep centraal, maar er is ook genoeg tijd over om te werken met de thema’s, creatief bezig te zijn en af en toe een spelletje te spelen.

Naast het lesgeven in groep 3/4 neem ik zitting in de medezeggenschapsraad van onze school. Ook ben ik talentcoördinator en zorg ik met de leerkrachten voor het beleid en de uitdaging voor kinderen die wat meer aankunnen.

Vanaf november woon ik samen met mijn vriend Jeroen in Waalwijk. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te koken en te bakken, ga ik graag uit eten en winkelen doet het ook altijd goed! In de vakanties ga ik het liefst op reis naar nieuwe bestemmingen. Sevilla en Taiwan staan voor komend jaar op de planning! 

Mocht u vragen hebben, kunt u mij bereiken via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Samenwerkingspartners - Kunstkwartier

Groep 5/6: Jacqueline Kloosterman

Samenwerkingspartners - KunstkwartierGroep 7/8: Marloes Maas

Hoi allemaal,
 
Ik ben Marloes Maas. Dit jaar sta ik met veel plezier in groep 7/8. Naast het werk ben ik vaak buiten te vinden. Je ziet me misschien wel eens hardlopen, want dat doe ik bijna iedere dag. Ook ga ik vaak wandelen, geocachen of ben lekker bezig in mijn eigen tuin. Daarnaast maak en luister ik enorm graag muziek, ben ik soms lekker creatief bezig en lees ik ook graag. Ook hou ik van gezellig kletsen, dus loop gerust eens bij me binnen.Samenwerkingspartners - KunstkwartierVaste vervanger en leerkracht groep 5/6 (do): Betty Jansen-Huitema

 Betty

Hoi,

Ik ben Betty Jansen, woonachtig in Kaatsheuvel. 

Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen en 2 kleinkinderen. Zo’n 17 jaar werk ik nu met veel plezier op De Vrijhoeve; een kleine school met een gezellig, enthousiast team. De afgelopen jaren heb ik groep 3 en 4 onder mijn hoede gehad.
Na zoveel jaar full-time te hebben gewerkt, leek het mij ook wel fijn om wat meer vrije tijd te hebben: wij gaan graag op vakantie en weekendjes weg! De school en vooral de kinderen helemaal loslaten, kan ik nog niet. Dit jaar ondersteun ik groep 5/6 van Cassie. Ik sta om de week op woensdag in de groep.

Daarnaast neem ik gedurende het schooljaar de DMT en AVI toetsen af. Ook assisteer ik graag bij de activiteiten/feesten op school.

Zo ben ik toch nog betrokken bij het wel en wee van De Vrijhoeve.

Samenwerkingspartners - Kunstkwartier

Onderwijs assistent: Brenna Hultermans

Samenwerkingspartners - Kunstkwartier

Oekraïense groep: Renéé de Rooij

 

Samenwerkingspartners - KunstkwartierBuurtsportcoach: Tari Rohder

Samenwerkingspartners - KunstkwartierTSO: Vera van Vlijmen

 

Hallo,

Mijn naam is Vera, 26 jaar en woonachtig in Sprang-Capelle. Ik verzorg het overblijven en werk als invaller op school. In mijn vrije tijd studeer ik voor pedagogisch medewerker , ben ik te vinden in de sportschool en spreek ik graag af met vrienden.

Ik vind het belangrijk dat de kinderen plezier hebben tijdens de lunchpauze en al hun energie kwijt kunnen voor dat ze weer de boeken in moeten.

Als het weer droog is zijn we heerlijk buiten aan het spelen maar als het regent dan zijn we binnen te vinden. Daar kunnen ze knutselen , kleuren of een spelletje spelen met elkaar.

Mocht u vragen hebben spreek mij gerust aan als u mij ziet lopen op school.Samenwerkingspartners - KunstkwartierTaalimpuls: Ine van Bilzen - Voets

Ine

Beste ouders, 

Op de meeste basisscholen in de gemeente Loon op Zand en Waalwijk wordt Taalimpuls gegeven. Het doel van Taalimpuls is woordenschat en taalbegrip bij kinderen vergroten. Kinderen in groep 1 - 2 en 3 voor wie taal moeilijk is, leren spelenderwijs in een klein groepje nieuwe, belangrijke woorden en oefenen taal op een speelse manier. Zo wordt spreken en begrijpen van taal gemakkelijker voor uw kind en gaat het beter in de klas. Per week bezoek ik 1x uw school.

Mijn naam is Ine van Bilsen-Voets. Ik ben vanaf 1983 werkzaam in het onderwijs. Gestart als kleuterjuf, daarna leerkracht, Intern Begeleider en nu Taalondersteuner.

Wellicht kom ik u binnenkort tegen op één van de scholen of komt uw kind enthousiast thuis met een verhaal, liedje of spelletje vanuit de Taalimpuls begeleiding. Samenwerkingspartners - KunstkwartierSchool Maatschappelijke Ondersteuning: Winnie van Boxtel

 Winnie

Beste ouder(s)/verzorger(s), 
Mijn naam is Winnie van Boxtel, 37 jaar en ik woon met mijn partner en 2 kinderen in Kaatsheuvel.
Sinds februari 2022 ben ik werkzaam als Schoolmaatschappelijk Ondersteuner vanuit de gemeente
Waalwijk. Als schoolmaatschappelijk ondersteuner ben ik verbonden aan een aantal basisscholen in
de gemeente Waalwijk en Basisschool De Vrijhoeve is er daar een van.


Ik kan leerlingen kortdurend ondersteunen bij gedrags-, ontwikkelings-, sociale en/of
gezondheidsproblemen zodat zij op een fijne en positieve manier hun schooltijd kunnen doorlopen. Dit
doe ik altijd in samenwerking met ouders en de Intern Begeleider van de school. Mocht je hierover
nog vragen hebben dan kun je altijd terecht bij de Intern Begeleider op school.

Wie weet tot ziens!
Vriendelijke groet,
Winnie van Boxtel

Samenwerkingspartners - Kunstkwartier
Mediaconsulent : Eveline
bieb

Hallo allemaal,

Mijn naam is Eveline Glorius en ik ben lees- en mediaconsulent op basisschool De Vrijhoeve.

Nadat ik in 2017 de pabo afrondde, besloot ik verder te studeren aan de master Jeugdliteratuur in Tilburg. Daarna kon ik mijn kennis en ervaring uit beide studies combineren in mijn huidige functie bij de Bibliotheek Midden-Brabant.

Ik ben dus veel bezig met mijn liefde voor (jeugd-)literatuur, maar mijn vrije tijd besteed ik graag aan yoga, het kijken van natuurdocumentaires, het luisteren van podcasts en tekenen. Voor dat laatste heb ik het liefst mijn twee katten als model.

Voor vragen over de Bibliotheek op school, boekentips of andere zaken rondom leesbevordering kunt u mij op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of, wanneer ik aanwezig ben, aanspreken in de school.

 

Samenwerkingspartners - Kunstkwartier

Hallo allemaal,

Bij deze wil ik mijzelf graag even voorstellen. Ik ben Natascha Hens en ik ben als jeugdverpleegkundige verbonden aan de Vrijhoeve. Opvoeden is leuk en uitdagend, maar kan soms ook lastig zijn. Dan is het goed om te weten dat je er als ouders niet alleen voor staat. Ik denk met u mee over onderwerpen als voeding, verlegenheid of pesten.

Maar ook over echtscheiding, beginnende puberteit en drukke kinderen. Ik sluit aan bij het zorgteamoverleg op school en wanneer blijkt dat er een intensievere hulpvraag is, dan help ik graag mee in het zoeken naar een specialistische zorgaanbieder voor uw kind.

Dus heeft u vragen over opvoeden, opgroeien of de gezondheid van uw kind? Ik sta voor u klaar!

U kunt een afspraak met mij maken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.